Referenties

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

Peppergym Zwolle
Peppergym

Peppergym

Bij Peppergym hebben wij de projectleiding gedaan. Daarin hebben wij samengewerkt met andere VDK-bedrijven. Wij hebben de wanden opgezet, de plafonds gespoten en de totale afwerking van het pand voltooid.

Victorium

Victorium

Op verschillende locaties binnen het pand van Victorium in Zwolle zijn wij bezig met de afbouw. Door middel van bouwtekeningen, planningen en begeleiding is er een strakke planning en houden wij goed het overzicht. Wij zijn verantwoordelijk voor de opbouw van wanden, plafonds en afwerking. Wij leveren Victorium op begin 2022.

Impres

Impres

Voor het pand van Impres hebben wij onder andere nieuwe systeemplafonds en wanden geplaatst. Wij hebben met Impres meegedacht over lichtinval. Daarom hebben wij in samenspraak gekozen voor glaswanden en gesloten gipswanden. Het gehele traject hebben wij van begin tot eind begeleid.

PEC Zwolle

PEC Zwolle

Voor Clubhuis Regio Zwolle hebben wij in samenwerking met Hanze Projectinrichting het kantoorpand gerenoveerd. Na het verwijderen van verschillende elementen en het vernieuwen van de plafonds is er een mooi resultaat opgeleverd. De wanden zijn hergebruikt en het pand is gerenoveerd daar waar nodig was. Het project is binnen korte tijd opgeleverd.

Plender Totaalonderhoud

Plender Totaalonderhoud

Bij Plender Totaalonderhoud hebben wij het complete pand gerenoveerd in samenwerking met verschillende bedrijven van de VDK groep. Denk hierbij aan nieuwe glaswanden, plafonds, vloeren, installatiewerk en verlichting.

YourMeeting

YourMeeting

YourMeeting is een unieke vergader locatie in Zwolle. Voor dit mooie bedrijf hebben wij een passend wandsysteem en plafonds ontworpen en gemonteerd. In afstemming met de verschillende partijen hebben wij het project totaal opgeleverd binnen een korte tijd.

Blankespoor Putten

Blankespoor Putten

In samenwerking met Hanze Projectinrichting hebben wij Blankespoor Putten, ook onderdeel van de VDK groep geheel gerenoveerd. Aan de hand van het ontwerp heeft onze projectleider het complete plan uitgewerkt en hebben onze monteurs dit uitgevoerd.