Wat wij doen

Bij De Afbouwcombinatie kunt u terecht voor alles op het gebied van scheidingswanden, systeemplafonds en complete renovatie. 

Projectcoördinatie

Projectcoördinatie

Gaat u met uw bedrijf verhuizen of wilt u uw huidige bedrijfspand verbouwen? Van ontwerp tot realisatie zorgen wij voor een strakke projectaansturing.

Lees verder
Wanden

Wanden

Volglaswand, blokglaswand of metalstudwanden wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij kennen alle toepassingen en weten dus precies welk wandsysteem het beste is in iedere situatie. 

Lees verder
Plafonds

Plafonds

Onze vakkundige monteurs kunnen elk type plafond monteren. Om onverwachte tegenvallers te voorkomen, inspecteren we elke klus vooraf en maken we altijd een bouwtekening.

Lees verder
Afbouw

Afbouw

Wij zorgen voor alles met betrekking tot de afbouw van uw pand, denk bijvoorbeeld aan vloeren, elektra en airco. Wij zijn pas tevreden als het pand volledig goed is afgewerkt! 

Lees verder
Renovatie

Renovatie

Wilt u graag uw pand volledig renoveren? Wij van De Afbouwcombinatie kunnen de renovatie van a-z volledig uitvoeren. Wij zorgen voor een totale ontzorging.

Lees verder
Verduurzaming

Verduurzaming

Heeft u interesse om uw pand te verduurzamen? Wij bekijken samen met u, wat de mogelijkheden zijn om uw pand te verduurzamen. Ook kunnen wij uw pand voorzien van duurzame labels.

Lees verder