Over De Afbouwcombinatie

Projectcoördinatie - wanden - plafonds - afbouw - verduurzaming - energie labels - renovatie

Onze specialisten

Calculator

Calculator

De calculator is de kostendeskundige binnen het bouwproces. In overleg met de klant maakt hij de juiste offertes en na opname op locatie en afstemming met de opdrachtgever is hij de calculator van alle werkzaamheden. 

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het maken van werkinstructies voor de monteurs en zorgt voor de inkoop van de benodigde materialen volgens de offerte. Daarnaast ondersteunt zij de projectleider met plannen en organiseren. 

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het realiseren van een project. Hij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het eindresultaat. Hij houdt contact met leveranciers en uitvoerders en bewaakt de planning.

Plafond- en wandmonteurs

Plafond- en wandmonteurs

De monteur is werkzaam op locatie en werkt samen met het team. Hij werkt mee aan diverse projecten zoals geoffreerd en hij werkt samen met andere partijen. Hij wordt aangestuurd door de projectleider. 

Administrateur

Administrateur

De administrateur is verantwoordelijk voor het beheer van de gehele financiële- en projectadministratie. Daarnaast beheert hij de salarisadministratie, aangiften omzet- en loonbelasting.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werkt het team van De Afbouwcombinatie vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt De Afbouwcombinatie tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
De Afbouwcombinatie is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn aannemers, projectontwikkelaars, (ver)- huurders en pandeigenaren. Bij De Afbouwcombinatie zijn de lijnen kort en de communica- tie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor
CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid.
Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
De Afbouwcombinatie is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.